Monikäyttöiset kotikokin apuvälineet









Näin syksyn tullen keittiössä on jälleen kiva hääräillä ja kokeilla niitä omia amatöörikokin siipiä. Sain mielenkiintoisen tilaisuuden kokeilla Orthexin GastroMax -sarjan paistinpannuja ja kasareita. Minulle Orthexin nimestä tulee ensimmäisenä mieleen muoviastiat keittiöön sekä erilaiset laatikkoratkaisut säilytykseen. Olinkin positiivisesti yllättynyt tästä toimivasta keittiösarjasta. Tässä  postauksessa mukana ohjeet lempparikasviswokkiini sekä uusi tuttavuus kivinoapuuro, josta tuli aamupalasuosikkini kerta heitolla.


"GastroMax -sarjan keitto- ja paistoastiat auttavat kotikokkia onnistumaan. Laadukkaat kattilat ja pannut lämpiävät tasaisesti ja soveltuvat jokapäiväiseen ruoanlaittoonj ja sopivat kaikille liesille sekä myös iduktiolle. Valikoimasta löytyy sekä käytännöllisellä non-stick -pinnoitteella varusteltuja että kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita."











Kvinoapuuro omenatwistillä

2-3 omenaa raastettuna
2 rkl kanelia
1 rkl fariinisokeria
1 tl inkivääriä

2 dl kvinoa
5 dl vettä

Raasta omenat ja kuullota pienellä pannulla yhdessä kanelin, fariinisokerin ja inkiväärin kanssa.

Puhdista ja keitä kvinoa pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Lisää kuullotet omenat valmiin kvinoan joukkoon. Lorauta tarvittaessa vähän maitoa mukaan. Puuron voit nauttia heti lämpimänä omenan ja marjojen kanssa. Puuro on myös todella hyvää seuraavanakin päivänä.







Olen intohimoinen kasviksien wokkaaja ja teen kerralla useasti vähän isomman annoksen, josta riittää evääksi muutaman päivän ajaksi. Minun kokkailuihin sopii todella mainiosti tämä GastroMaxin paistokasari läpinäkyvällä kannella ja roiskumista estävillä korkeilla reunoilla. Näissä kasareissa ja paistinpannuissa on lisäksi kivat käteen sopivat miellyttävät soft grip - kädensijat, joten kattiloiden ja paistinpannujen käsittely on helppoa.  Nämä uutukaiset tulevat meillä hyvään ja tarpeeelliseen käyttöön. Miesväkikin tykästyi paistokasariin välittömästi!



Iloisia kokkailuhetkiä toivottaen

-tuulanneli





// tuotteet saatu testiin valmistajalta  //


// lisäinfoa GastroMax - sarjan keittiö- ja paistoastioista löydät täältä (klik) //





Kasviswokki 


1 keltainen paprika
1 punainen paprika
2 porkkanaa
½ kukkakaali
oliviiöljyä 
1 rkl chilikastiketta
2 tl broilerimaustetta
2 dl ruokakermaa
1 pakkaus Luomu mustia Kidneypapuja
2 dl Couscous
suolaa, pippuria
tuoretta basilikaa

Suikaloi porkkana, kukkakaali ja  paprikat.  Kuullota vihannekset oliiviöljyn kanssa. Sekoita kerma ja chilikastike sekä broilerimauste keskenään.Keitä couscous paketin ohjeen mukaan. Lisää valutetut kidneypavut sekä keitetty couscous. Anna lämmetä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kaada kermakastike kasviksien päälle ja sukaloi lehtikaali tai tuore basilika kasviksien päälle. 






4 kommenttia

  1. En olekkaan koskaan kokeillu kvinoapuuroa! Pitää ehdottomasti kokeilla. Sulla on nyt niin mahtavat välineet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Kyllä näillä keittiövälineillä on kiva kokkailla!

      Kvinoapuuro oli minulle itsellekin positiivinen yllätys. Tein sen tällä kertaa veteen mutta halutessaan sen voi tehdä myös maitoon. Käytän kvinoaa ja couscousta paljon ruualaitossa.

      Poista
  2. Onpa tyylikkään näköiset ruoanlaitto astiat siellä. Herkkuruokia niissä näköjään pystyy myös tekemään :)
    Kivaa tiistai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi :)

      Ihastuin itsekin näihin heti ensi kosketuksella! Kivaa viikkoa myös sinulle!

      Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig