Syksystäkin voi iloita


1. Se ikuinen kesän odottaminen on loppu. Oletteko huomanneet, että syksystä nautitaan sellaisenaan kuin se on. Nytkin syksy on yllättänyt meidät aurinkoisella säällä. Syksyyn ladataan yllättävän vähän odotuksia.

2. Syksyllä pukeudutaan - rakastan kerrospukeutumista. Voi hitsi, kun on kivaa kun saa laittaa paitista, neuletta, liiviä, huiveja ja jakkuja päällekkäin. Kaiken komeuden päälle heittää vielä  ison lämpimän viitan päälle. Ennenkaikkea saa piilottaa kurvikkaat muotonsa piiloon sinne kerroksien alle.

3. Uudet mahdollisuudet - Syksyllä voi taas aloittaa vaikka mitä, vaikka sen ikuisen elämäntaparemontin! Kesän jälkeen alkaa aina uusi elämä. Nyt voi taas unelmoida ja tehdä isoja päätöksiä.4. Säännöllinen arkirytmi - Tykkään normaalista arjesta. Taas on kiva suunnitella ja aikatauluttaa arkea. Elämässä on tuttu rytmi.

5. Tuulen vinkuessa nurkissa voit luvan kanssa kääriytyä vilttiin ja olla luvan kanssa sohvaperuna. Ei ole pakko koko ajan suorittaa. Jätetään se pakkosuorittaminen kesälomalle.

6. Pakaste on täynnä marjoja. Tuoreet puolukat ovat nyt suurinta herkkuni. Syksyllä on tarjolla paljon tuoreita vihanneksia, marjoja, sieniä ja vaikka mitä. Nautitaan näistä kotimaisista herkuista.

7. Vain Elämää - musiikkiohjelma alkoi perjantaina. Tänä vuonna on mukana mielenkiintoisia muusikkoja. Pakko seurata perjantaisin upeita tarinoita vuosien varrelta.

Nautitaan syksyn kauniista hetkistä!


-tuulanneliCape// Balmuir, pants//Cellbes, sunnies//Gucci, shoes//Ecco6 kommenttia:

 1. Syksyssä rakastan pimeitä iltoja, villasukkia ja ruskaa!
  Ihanaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalta! Minä unohdn täydellisesti villasukat. Nehän ovat oleellinen osa syksyä tai oikeastaan käytän joskus kesälläkin niitä ;)

   aurinkoista syysviikkoa!

   Poista
 2. Itse ole kesäihminen ja yritän aina venyttää kesää mahdollisimman pitkälle :) Pidän kyllä ruskasta ja pimenevistä illoista mutta kaipaan lämpöä ja pitkiä päiviä. En ole vielä kaivanut esille yhtään syysvaatetta ehkä siksi kurkkuni onkin kipeä....kuljen edellen sukitta ja tähyilen iltataivaalle nähdäkseni pääskysiä vaikka en ovatkin jo lähteneet elämään. Sinnittelen vielä jonkin aikaa. Sitte hyväksyn syksyn.
  Vain Elämää lupasi paljon esimmäisen lähetyksen perusteella. Mukavaa viikkoa ihanuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marjo :)

   Minä annoin jo periksi ja vaihdoin syksymoodiin. Rakastan syksyssä juuri kerrospukeutumista! Nilkkureita en ole vielä ottanut esille mutta varmasti kohta. Entisessä elämässäni olisin jo ollut kuukausi sitten syksyssä eli heti nilkkurit jalkaan kun ne tulevat kaupan hyllylle.

   Olen nauttinut tästä aurinkoisesta syksystä, joka on yllättänyt positiivisesti.

   aurinkoista syysviikkoa ihanuus :)

   Poista
 3. Koetan Marjon tavoin venytellä kesää niin pitkään kuin mahdollista. Tämä syksy on onneksi ollut lempeä säiltään, eikä sukkia ole vielä tarvinnut vetää jalkaan. Syksyä/talvea varten olen kuitenkin jo varustautunut uudella takilla, joka odottaa vielä kaapissa kylmempiä kelejä.

  VastaaPoista
 4. Syksy on todellakin kesän jälkeen kuin toinen uusivuosi; arki on uusia mahdollisuuksia täynnä.

  Ihanaa syyskuuta - ja syksyä - ihanainen <3!

  VastaaPoista

tuulannelin blogi on rakkautta elämään, vaatteisiin, kauneuteen, koruihin
ja arjen pieniin ihaniin asioihin ympärillämme. Aikuisen naisen lifestyleblogi.

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Follow @ Instagram

Back to Top