Noolan garments & accessories"Noolan on toimiva ja esteettinen lifestyle-mallisto, joka pyrkii parantamaan ihmisen elämänlaatua ja luomaan kestävän kehityksen kulutustottumuksia. Noolan on vaihtoehto nykyiselle tuhlaavalle trendiajattelulle, joka vaatii jatkuvaa kuluttamista ja vaatekaapin uusimista" Näin kuvailee vaatesuunnittelija Marja Rak luotsaamansa Noolan mallistoa. Marja ja hänen miehensä Jonas Rak perustivat Noolan Oy:n vuonna 2000 tavoitteena kehittää tuotemerkki, joka lähtökohtana on pukeutumisen estetiikka ja orgaaniset, korkealuokkaiset luonnonmateriaalit yhdistettynä kestävän kehitykseen periaatteisiin. Heidän upea työnsä on huomioitu tunnustuksilla mm. valtakunnallisella Taito - palkinnolla ja Taideteollisuuden laatumerkillä.Minua puhuttelevat näissä Noolanin vaatteissa juuri ajattomuus malleissa ja väreissä. Yksinkertainen muotokieli, jota täydentävät laadukkaat ja aidot luonnonmateriaalit kuten villa, huopa ja pellava. Pietarsaarelaisen Noolanin vaatteet valmistetaan Kokkolassa ja jokainen meistä tietää, että tämä on tänä päivänä jo katoavaa teollisuuden alaa ja ennenkaikkea myös omalla tavallaan katoavaa käsityötaitoa. Noolanin vaatteita valmistetaan laajalla kokoskaalalla ja vaatteiden kaavoitukseen kiinnitetään todella paljon huomiota. Näin varmistetaan vaatteiden hyvä istuvuus ja käyttömukavuus.Noolan-sana on pohjanmaan rannikolta tuleva murresana, joka tarkoittaa pohjoistuulta (nordanvinden). Minusta se kertoo myös meidän pohjoisen luonnon karuudesta mutta siltikin luonnon kauniiden värien harmoonisuudesta. Olin todella onnellinen, kun sain tehdä tämän postauksen yhdessä Noolanin kanssa ja samalla jakaa teidän kanssa näitä minun rakastamiani yritystarinoita. Tämän yrityksen filosofia edustaa juuri niitä arvoja, joita haluan täällä blogissani korostaa. "Less is more" on viimeisen vuoden aikana konkretisoitunut myös omassa elämässäni ja jaan tämän filosofian Noolanin kanssa ylpeänä.
                          
                      -tuulannelipostaus yhdessä Noolanin (klik)kanssa9 kommenttia:

 1. Noolanin vaatteet ovat minulle jo usean vuoden tutavuus. Ihastuin aikoinaan luonnonmateriaaleihin ja ajattomiin malleihin vaatteissa. Kaikki Noolanin vaatteet jotka olen hankkinut ovat edelleen ahkerassa käytössä. Luulin kylläkin että kyseessä on Pietarsaarelainen yritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinpa tekstin huolimattomasti. Mainitsitha tuossa että Petarsaarelaisesta yrityksestä kyse. Jäin jumiin jotenkin tuohon Kokkolaan :)

   Poista
  2. Noolan vaatteet ovat todellakin upeita ja minultakin löytyy yksi viitta vuosien takaa. Se on vieläkin ajankohtainen. Täytyykin ottaa se esille nyt kun tulee vähän kylmenpää ja varsinkin kun olen lukemassa Tritoniassa niin siellä on vähän viileetä kun on ne isot ikkunat merelle päin!

   Kokkola ja Pietarsaari ovat loppujen lopuksi aika lähekkäin ;)

   Poista
 2. Kuvien perusteella upeita vaatteita ja kertomasi perusteella hienoja ajatuksia ja arvoja toiminnan taustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sytyn aina näiden yrittäjätarinoiden kanssa :)

   Suomalaista yksinkertaista designia parhaimmillaan!

   Poista
 3. Näyttävät kivoilta ja laaja kokovalikoima kuullostaa hyvältä! Vielä kun keksisin, että missä noita voisi nähdä ja ehkä ostaakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa postauksen lopussa on linkki heidän omaan nettikauppaan!

   Joten kannattaa tutustua ja samoin heidän nettisivuiltaan löytyy jälleenmyyjien tiedot.

   Heidän mitoituksensa on todellakin suunniteltu suomalaiselle naiselle. Kannattaa kokeilla.

   Poista
 4. Ihanilta vaatteilta kyllä näyttävät ja näytti myös siltä, että sopii eri kokoisille naisille nämä ihanuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi :)

   todella kauniita vaatteita ja ihanasti laskeutuvat aidot villamateriaalit. Ihanan lämpimiä myös talvella!

   Poista

tuulannelin blogi on rakkautta elämään, vaatteisiin, kauneuteen, koruihin
ja arjen pieniin ihaniin asioihin ympärillämme. Aikuisen naisen lifestyleblogi.

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Follow @ Instagram

Back to Top